TERIMA KASIH


Terima kasih atas kunjungan anda dan selamat kembali semula di lain waktu


SELAMAT DATANG

"Selamat datang ke blog ini. Khusus kepada penggemar jahitan manik dan labuci"

Sedia menerima tempahan jahitan manik dan labuci untuk busana anda. Maklumat lanjut, sila hubungi saya melalui

Emel : hudain3691@gmail.com

Tel. : 013 -380 1120

Harga adalah mengikut bajet, keperluan dan citarasa anda

Monday, July 16, 2012

HASIL TERKINI ...

Lama dah tak menjenguk ke blog ni. Kesibukan dgn tugasan harian dan tidak berkesempatan untuk mengemaskini blog. Hasil terkini...

FARIHA - Pelanggan baru. Mahukan design crumble. Dan hasilnya ....Seterusnya milik kepada adik FARIHA - Mahukan corak simple kerana masih bersekolah dan dgn bajet tertentu.
IZAN - Masih tidak jemu dgn design flora. Minta hiaskan busana kosong dgn shimmering flora dan juga flora walaupun pernah memiliki busana yang minta dihiaskan dgn design yang sama.Permintaan daripada kakak IZAN. Kain Cotton dihiaskan dengan design Crumble. Design yang diminta sama dgn yang pernah dijahit pada busana Zura sebelum ini. Alhamdulillah pertama kali mencuba dan berpuas hati..

Cuba menggabungkan teknik 3D pada acrylic stone. Tidak nampak jelas.

MIDA - Seorang lagi customer online. Minta hiaskan design crumble juga pada busana satin beliau. Pertama kali mencuba dan berpuas hati.
MYZA - Juga pelanggan online yang telah beberapa kali menempah busana beliau untuk dimanikkan. Kembali semula menempah dan design yang diminta ialah crumble tapestry. Cubaan pertama saya dan alhamdulillah beliau juga berpuas hati. Alhamdulillah. Kepuasan anda adalah kepuasan saya juga.AYU - Juga pelanggan online datangnya dr Johor. Meminati design crumble pada busana soft purple. Gembira menerima sms yang berpuas hati dgn hasilnya.Alhamdulillah atas kepuasan hati semua customer dan terima kasih atas sokongan anda pada hobi saya ini.

No comments:

Post a Comment